magyar bajnok -egészségtréner

A kosárban 0 db termék van 0 Ft értékben

Kosár

Ossza meg!


Egészségtréner specialista

Leírom mi történt velem 30 évvel ezelőtt.
 

Az orvosok 30 évvel ezelőtt lemondtak rólam, most viszont magyar erőemelő bajnok vagyok.
 
Harminc évesen elég hirtelen tört rám a betegség, akkor kellett volna a legjobb fizikai állapotban lennem és én akkor voltam a legbetegebb.
Nagyon fájtak az ízületeim, romlott a látásom, hallásom, ízérzékelésem a hideg és meleg frontra egyaránt érzékeny voltam, de az egészben a szívproblémám volt a legaggasztóbb.
Akkor nem tudtam, de most már tudom átestem 2-3-om szívinfarktuson.
Néha annyira rosszul voltam, hogy nem tudtam elmenni dolgozni.
Nagyon nem akartam orvoshoz menni, de végül rákényszerültem.
Ekkor kezdődött a kálváriám, orvostól, orvoshoz, kivizsgálás után újabb kivizsgálás, majd gyógyszerek, éreztem itt a vég.
Kérdeztem az orvosaimat mondják, meg mire számíthatok, na, most ezt egyik orvos sem hozza szívesen a tudomásodra.
Az egyik orvos azt mondta nem szeretne jósolni, de ha betartom az orvosi utasításokat és kímélem magam minden fizikai munkától, néhány évem még biztosan van.
Ettől nagyon elkeseredtem, mi lesz az 5 és 7 éves gyermekeimmel, hogyan nőnek fel, miért nem tudok gondoskodni róluk?!
 
Az egyik gyógyszer bevételénél elfelejtettem előre vizet tölteni a pohárba.
Ez megbosszulta magát, mert azonnal elolvadt a gyógyszer a nyelvemen, borzasztó keserű volt, marta a nyelvem, és el is zsibbasztotta vagy két órára.
Itt változott meg az életem, ekkor úgy döntöttem nem veszek be több gyógyszert, mert ha ez ezt csinálja a nyelvemmel, akkor mit csinál a gyomrommal és a beleimmel.
 
Így kezdtem el alternatív módszerek után kutatni és aki keres, az talál.
Harminc év alatt nagyon sokat tanultam, és sok mindent kipróbáltam.
Ma már tudom, mi kell ahhoz, hogy bárki jobb állapotba hozza a testét, mindegy mi gyötri, mi a baja.
Ahhoz képest, hogy az orvosok lemondtak rólam és azt mondták, ne végezzek semmilyen fizikai munkát 58-59- és 60-évesen magyar erőemelő bajnok lettem, holott már rég nem kellene élnem.
Amint látod, ha én ezt megtudtam csinálni, Neked sem lehet akadály.
 
Miért?
Mert amit megtanultam, megtapasztaltam, most átadom olyan embereknek, akik szeretnének boldog, egészséges életet élni.
Velem egyszer kell találkoznod, nincs ilyen vizsgálat, olyan vizsgálat, csak követed, amit megbeszélünk és óriási pozitív változást fogsz megtapasztalni a testeddel kapcsolatban.
Az én célom, hogy hozzásegítselek egy igazán csodálatos élethez, amit érdemes élni.
 
Lehet, hogy próbáltál már sok mindent, sok pénzedbe került, lehet, hogy nincs kedved az élethez, én ismerem ezt az érzést átestem rajta.
Most viszont egy csodálatos új élet vár rád, mert tőlem egy új életet kapsz.
 
Üdvözlettel: Harkály László 62 éves háromszoros magyar erőemelő bajnok.
 
 
 

Az elérhetőségem, ha van valamilyen problémád, és szeretnél változtatni rajta.

 

Tel: 0630 9914 190 vagy 0620 518 0100

Email: harkalyl@freemail.hu

http://www.eletsziget.hu/kapcsolat.html

 

Tapasztalat

 
     Szia Laci
 
Először is, kalandos úton jutottam a telefonszámodhoz, mert egy Angliában élő személytől kaptam aki azt mondta ha igazán javulást akarsz akkor keresd fel Harkály Lacit.
A javulást nagyon akartam, mivel több, mint két éve küzdöttem egy vastagbél gyulladás utáni állapottal. Voltam néhány orvosnál és kipróbáltam számtalan módszert , akupunktúra, probiotikumok, gélek, gombák, táplálék kiegészítők. Az állapotom mindig egy kicsit jobb lett, de messze volt a kívánatostól.
Így eldöntöttem, hogy részt veszek egy tanácsadáson, ez lett a változás egy hónap,és három nappal később.
Mióta tanácsadáson voltam nálad, nem vettem be semmilyen gyógyszert, és ennek ellenére teljesen beállt a vérnyomásom- bármelyik napszakban mérem is- és ez nagyon jó.
Az ajánlott táplálkozással lefogytam 13 kilót, úgy, hogy közben az erőnlétem megsokszorozódott.
Megszűnt a bélgázosodásom és rendezőtek a széklet problémáim.
Összességében tényleg jól vagyok!
 
Nagyon köszönöm: Orbán István 59 éves Nagyhalász 2014.06.09.
 

Tapasztalatom Laci tanácsadása után.

 Ötödik osztályos koromtól sportoltam, kajakoztam, és már abban az időben is égett gyakran a gyomrom.Nem reflux volt, de nagyon kellemetlen érzés volt.
Az anyukám adott egy kis szölőcukornak kinéző tablettát, ez arra a napra megszüntette a gyomorégésem, de nem igazán szerettem beszedni.
 Néhány hónapja felerősödött ez a kellemetlenség, gyógyszert nem igazán szerettem volna szedni, hiszen még csak 22 éves vagyok.
 Felvettem Lacival a kapcsolatot, és elmentem hozzá egy tanácsadásra.
Az általa elmondottak teljesen reálisak lettek számomra, így elkezdtem e szerint élni.
A gyomorégés nagyon gyorsan elmúlt, és már tudom semilyen betegség nem jöhet, mert olyan adatok bírtokába jutottam aminek használatával hosszú egészséges életet lehet élni.
Mind ezt nagyon köszönöm Lacinak!


B. Csaba 22 éves Velence 2013.12.22.

 

Harkály László elindított egy olyan egészséges élet útján, amivel meghatványozódott a fizikai vitalitásom.Az egészséges táplálkozási útmutatójával nagyon jó súlycsökkenést tudtam elérni, ami eddig soha sem sikerült.Kettő hónap alatt 15 kg, és nem jön vissza, mint annak előtte.Gyógyszereket szedtem magas vérnyomásra, két hónapon belül abbahagytam.18-as cukrom volt, pedig gyógyszert is szedtem rá.Ez a problémám is elmúlt egy hónapon belül, és azóta is normál a cukrom.A fogíny problémám is elmúlt.Öt hónapja semmilyen gyógyszert sem szedek, sőt heti 3-4 alkalommal 1,5-2 órát edzek konditeremben, kardiózom.Számomra az útmutatása azért hiteles, mert ő maga is így él.

Nagyon köszönöm a segítségét.

S.Ottóné 51 éves Budapest

  
Az edzőterembe ismerkedtem meg Lacival, és sajnos akkor elég rossz állapotban voltam, testileg is lelkileg is. Sanaxot szedtem, ez egy idegnyugtató, borzasztó mellékhatásokkal, és 162 kg voltam.
 Napi 5 liter light colát ittam, nagyon fájtak a csontjaim, és ízületeim, görcsöltek az izmaim.
 Elkezdtünk beszélgetni, és nagyon meglepődtem, azon, hogy hány éves, és milyen kondiba van, azt mondtam én is akarom a változást, hiszen még csak 37 éves vagyok. Éreztem, ha nem változtatok itt a vég! Elkezdtük, és a tanácsadásai által 5 hónap alatt 129 kg vagyok, és tudom, ez most már csak lefelé megy. Abba hagytam a Sanaxot, elmúlt a depresszióm, és a mellékhatásai is.A light colát nagyon lecsökkentettem.Elmúltak az izomgörcseim, csont, és ízületi fájdalmaim.Hálás vagyok a sok segítségért, mert édesanyámnak, és egy jó barátomnak is segített.

 S. Endre 37 éves Budapest

 

Kedves Laci!

2014 Januárban jártam nálad, amikor is már fél éve keményen küzdöttem bőrproblémámmal. Kórház, gyógyszerek, tanácsadások, alternatív gyógymódok, krémek, táplálékkiegészítők, orvosok és nem orvosok tömkelegén voltam már akkor túl, de az egész testemet borító fájdalom nem akart szűnni. Anyagilag is már a padlóra vitt a rengeteg "próbálkozás".

Aztán találkoztunk. Elmondtad végre a valódi miérteket, és a tényleges megoldást. Ez nem csak táplálkozás és kozmetikumokról szólt, hanem egy új nézőpontról. Nem volt könnyű, sőt... sokat gyötrődtem, mert amit addig csináltam abból most semmit sem tehettem. Az első két hónapban 90%-osan tartottam az új életmódot, sajnos aztán külső tényezők és kitartásom hiánya a második két hónapot 70%-osra csökkentette.

De még így is SIKERÜLT! Itt van a május, és a bőrömön semmi sem látszik. Nem pereg lefelé a bőröm, nem fáj, nem csúnya, nem sebes, és az őrjítő viszketés helyett is csak egy ritkán jelentkező érzet maradt, épp mintha csak egy kicsit ki lenne száradva a bőröm. Ez csodálatos!

Az átlag emberek észre sem veszik azokat az örömöket, amiket most Neked köszönhetően átélhetek. Csak pár apróság: Ruhát fel vagy levenni fájdalom nélkül, mozogni, megölelni a párom, békésen az egész éjszakát átaludva pihenni, dolgozni menni, este a tus alatt nem sírni a fájdalomtól, ahogyan a víz hozzám ér... És persze az egészség az első, de egy "elcsúfult" külsővel egy nő hogyan is lehetne nő... 

Igen, felforgatta az életünket ez az életmód, és igen, megérte. Visszakaptam magamat, a párom pedig visszakapta a párját. Sőt, még többet is kaptam. Amire nem számítottam, de hozta magával: elmúltak a pre- és menstruációs panaszaim, a nőgyógyászom szerinti "nem létező" ciklusom az öt hónap alatt egész jól beállt. Az endokrinológusom nem tudta mit diktáljon az asszisztensnek, amikor az évek óta fennálló pajzsmirigy zavarom eltűnt. Hagymát hagymával, és paradicsomot paradicsommal eszek és nem ég a gyomrom. Az influenza engem elkerült, míg a közvetlen környezetemet nem. A "szokásos" megfázásaim szintén kimaradtak. A tinédzser korom óta jelen lévő narancsbőröm eltűnt. És ezek már az első hónap után mind jelentkeztek. Egyedül a bőröm (az eredeti problémám) volt, ami nagyon ragaszkodott, és három hónap után is csak annyi javulás volt, hogy a fájdalom megszűnt. De ez nekem hatalmas előrelépés volt, ezért sem adtam fel, mert láttam, hogy ez működik, előre visz, míg minden egyéb más fél év alatt még ennyit sem tudott elérni nálam.

És persze Kedves Laci! A telefonos beszélgetések, e-mail váltások is mind tartották  bennem az erőt, és az a hatalmas szándékotok a pároddal, hogy segítsetek! Folytattam tovább, és egy nagy döntést is meghoztam az életemben. És "csodák csodájára" az ötödik hónap meghozta gyümölcsét.

Mára már olyan, mintha az a korábbi szörnyű állapot egy másik élet lett volna. Néha már elfelejtem. Talán az egy másik élet is volt. De amit sosem fogok elfelejteni, hogy ki(k) segített(ek) nekem. És a módot, ahogy teljes értékűen lehet élni. A technológia már az enyém, azt, hogy használom-e, már csak rajtam múlik.

Köszönettel

G. Bernadett

25 éves

Eger 2014.05.14.

Négy év szörnyű bőr probléma ami kezelve lett, egy jó élet mód tanácsadással, és Karel Hádek profeszionális aromaterápiás termékekkel, négy hónap alatt.

Előtt

 
 
 
 

Után

 
 

 

Az elérhetőségem, ha van valamilyen problémád, és szeretnél változtatni rajta.

Tel: 0630 9914 190 vagy 0620 518 0100

Email: harkalyl@freemail.hu

http://www.eletsziget.hu/kapcsolat.html

 

 

 


Vissza a főoldalra

Termékajánló:

LEXIKON

Kozmetikum

valami, amit arra használnak, vagy azért csinálnak, hogy javítsák egy személy külső megjelenését, kinézetét. Tovább

Még több tudnivaló

ESEMÉNYNAPTÁR

2019 Február

H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28