Gyakori kérdések

A kosárban 0 db termék van 0 Ft értékben

Kosár

Ossza meg!


GYIK

Gyakori kérdések

 

Hogyan rendelhetek a Webáruházból?

 

A megvásárolni kívánt termék méretének kiválasztása után regisztráció nélkül rendelhet!

A mérettáblázatban a méreteit ellenőrizheti a megfelelő választás érdekében.

A kiválasztott termék mellett a jobb sarokban található kosárra kattintva elinditható a megrendelés.

Cég és magánszemély egyaránt vásárolhat. 
Az alábbi kötelezően kitöltendő adatokra lesz szükség: 

 

 

 • Vezeték, illetve keresztnév
 • E-mail cím 
 • Telefonszám 
 • Számlázási cím (ir. szám, város, utca házszám) 
 • Szállítási cím, amennyiben eltér a számlázási címtől

  Gyakran használt kérdések

   

  1, Tesztelték ezeket a termékeket álatokon?

  Nem ezeket nem tesztelték álatokon, mi attól jobban szeretjük az álatokat.

  2, Van-e bio minősítése?

  A mi termékeinken nem található sem természetes kozmetika sem biokozmetika jelölés. Kozmetikai termékeinket nem terheljük a Karel Hadek logóval és fizetett szimbólumokkal. A megtakarított pénzt a valódi minőségbe fektetjük. A biotanúsítvány megszerzését

  meghagyjuk azoknak, akik ezt elegendőnek tartják. Nekünk ez nem elég.

  3, Mi az aromaterápia?

  Készített már valamikor kakukkfűteát citrommal és mézzel a megfázás gyógyítására? Ha igen, akkor aromaterápiát alkalmazott.Az aromaterápia optimalizálja a bőr és a szervezet funkcióit, és ezzel elősegíti a problémás vagy a beteg bőr öngyógyítási folyamatát. Ott fejti ki hatását, ahol a klasszikus orvoslás nem tud segíteni.

  4, Miért aromaterápia?

  A természet előbb volt itt, mint az ember. Az ember a kezdetektől fogva szimbiózisban élt a természettel, bölcsességet merített belőle, és megoldást nyújtott különféle problémái megoldására. És ez működött. Manapság azonban olyan korban élünk, amikor rengeteg bőrbetegséggel találkozunk. Mi történt valójában? Az ipari forradalom beköszöntésével vegyi anyagokat, gyógyszereket kezdtek el gyártani, figyelmen kívül hagyva a test és a bőr funkcióit. Különféle ásványi olajokat, tartósítószereket, szintetikus színezékeket és kémiai adalékokat tartalmazó géleket, szappanokat és egyéb csodaszereket kezdtek el reklámozni. Az aromaterápia a leglogikusabb lépés ahhoz, hogy visszatérjünk a természethez és annak bölcsességéhez. A jól alkalmazott aromaterápia működik.

  5, Milyen anyagok vannak benne?

  Csúcsminőség - A készítmények alapanyaga. Valamennyi  alapanyagot személyesen Karel Hadek úr teszteli. A 100 %-ban tiszta illóolajok, amelyek mindig az adott származási országból, mint például Egyiptomból vagy Bulgáriából kerülnek behozatalra, nem tartalmaznak ásványi olajokat, tartósítószereket és kémiai színezőanyagokat.

  6, Milyen hosszú az eltarthatósága a terméknek?

  Minden dobozon rajta van az eltarthatósága, de a termékeket hidegen kell tárolni, mert nincs bennük mesterséges tartósítószer.

  7, Szükséges hűtőben tárolni?

  Ezekben a termékekben nincs mesterséges tartósítószer, ezért szükséges sötét, és hüvös helyen tárolni, 8-10 fok a legoptimálisabb.

  8, Ezektől a termékektől lehet valamilyen alergiám?

  Nagyon sokszor nem tudja az ember neki melyik anyag milyen reakciót vált ki.Pl. érzékeny a bőre és valamelyik növény reakciót vált ki.Leg jobb, ha csinál, egy tesztet a könyökcsont melletti kis bemélyedésbe tesz egy kis terméket, és vár 20 percet, hogy van-e valamilyen irritáció.

  9, Mennyi idő alatt múlik el a bőrproblémám?

  Nagyon sok bőrprobléma krónikus.Az nem lehetséges, hogy vásárol egy krémet, és kezeli a problémát két nap alatt, ami lehet, hogy két éve vagy még régebben meg van.Türelmesnek kell lenni, és folytatni a kezelést.Mindig lehetséges, hogy mi segítünk Neked.

  10,Nekem nem segítenek a ti termékeitek, mit lehet tenni?

  Nekünk többféle termékünk van egyazon probléma kezelésére, és Neked kell kipróbálnod, hogy melyik kombináció a legmegfelelőbb számodra. Mint kozmetikus tudok Neked tanácsot adni.

  11, Nekem ez a termék nem segít, lehet visszaküldeni, és pénzvisszatérítést kérni?

  Az emberi testnek nagyon speciális összetett a működése, és nagyon sokszor nem elég ha egy bőrproblémára csak egy krémet használsz a javulás érdekébe.Nekünk nincs rálátásunk, hogy hogyan használod, vagy tényleg használod- e, mi nem tudjuk ellenőrizni ezt, ezért nincs pénzvisszatérítés.

  12,Mikor, és hogyan tudok reklamálni a termékkel kapcsolatban?

  Amikor küldjük a csomagot, és kinyitod, az átvételnél akkor azonnal le kell ellenőrizni, hogy nem törött, és nem hiányos, ha bármelyik fennáll, nem veszed át, ha ez nem történik, meg utána nem tudjuk kielégítően kezelni a helyzetet.

  13,Hogyan válasszak terméket magamnak?

  Nekünk van profi kozmetikusunk, megírod mi a problémád, és ő segít Neked.

  14, Nem találom a weboldalon az én problémámra a kezelést?

  Írjál, és a kozmetikusunk segít Neked.

  15, Ki készíti ezeket a termékeket?

  A termékeket Karel Hadek állítja össze ő egy cseh vegyészmérnök, és nagyon érti a bőr működését, és pontosan tudja melyik anyag az, ami használ, és egyáltalán nem árt a bőrödnek.Ő egy legenda a kozmetikai termékek területén Európában, hiszen több mint 30 éve készíti ezeket a termékeket

  16, Hol lehetséges megvásárolni ezeket a termékeket?

  A szupermarketekben és illatszerboltokban nem találja meg termékeinket, hol lehet tehát megvásárolni őket.A piacon nemzetközi védjegy alatt forgalmazott készítményeket szupermarketekben vagy illatszerboltokban nem lehet megvásárolni,  a vásárcsarnokokról nem is beszélve. Olyan professzionális kozmetikumokról van szó, amelyek értékesítésével csak speciálisan képzett szakemberek (kozmetikai, masszázs-, pedikűr- és, fodrászszalonokban, rehabilitációs központokban és hasonló helyeken) vagy orvosok foglalkoznak. Kozmetikai termékekeinket ezenkívül az élő legenda, Hadek úr által vezetett aromaterápia-tanfolyamokon, és a honlapunkon keresztül lehet megvásárolni.

  17, Ezekben egyáltalán nincs semmilyen kémiai anyag?

  Ezekben a termékekben nincs tartósítószer, mesterséges színezék, és parfüm, ezek az anyagok nagyon sokszor okoznak alergiát.Nem minden kémiai anyag okoz problémát a bőrödnek, de van néhány amely szükséges a gyártás során.

 


Vissza a főoldalra

Termékajánló:

LEXIKON

Száraz

a száraz haj vagy a száraz bőr érdes és durva, mivel nincs benne elég nedvesség. Tovább

Még több tudnivaló

ESEMÉNYNAPTÁR

2019 Február

H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28